(PITAJTE NAŠE EKSPERTE)
 • SRBIJA
 • SRBIJA
 • POLITIKA KOLAČIĆA

  1. Ko smo mi Ova veb lokacija sa imenom domena https://eva-intima.com (u daljem tekstu „veb stranica“) pripada kompaniji „JULIA AND EIRINI TSETI PHARMACEUTICAL LABORATORIES ANONIMOUS INDUSTRIAL AND COMMERCIAL COMPANI“ INTERNATIONAL COMPANI, sa sedištem u Kifissia Ulica Kaliftaki br.27, PK 14564, sa br. G.E.MĒ. 2333601000 i PDV broj 094420381, D.O.I. JEDI. Atina, pravni zastupnik, putem pošte intermed@intermed.com.gr i telefona 210 6253 905, radno vreme: 07:30 – 15:30, (u daljem tekstu “Primalac ili INTERMED”).

    

   1. Generalno za kolačiće

   Smatramo da je važno da znamo koji kolačići se koriste na našoj veb stranici i iz kojih razloga se koriste. Naš cilj su tačne informacije i zaštita za vas i najbolje iskustvo od vaše posete našoj veb stranici.

   Ovo su tekstualne datoteke koje se šalju vašem pretraživaču i čuvaju na vašem računaru dok ste na našoj veb stranici. Kolačići ni u kom slučaju ne sadrže lične podatke ili informacije, koje će omogućiti bilo kome da komunicira sa posetiocem veb stranice, putem telefona, e-pošte itd. Pored toga, korišćenje kolačića ne pristupa vašim kompjuterskim dokumentima ili datotekama.

   Korišćenje kolačića olakšava veb lokaciji da zapamti informacije o vašoj poseti, prikupljajući korisne informacije o vašim preferencama pretrage. Na ovaj način, iskustvo pretrage će biti poboljšano sledeći put kada nas posetite.

   1. Koji kolačići se koriste?

   Η ιστοσελίδα μας όπως και όλες οι ιστοσελίδες, για να λειτουργήσει ομαλά και να εξυπηρετήσει στο μέγιστο τον χρήστη, χρησιμοποιεί cookies. Παρακάτω, αναλύουμε τις κατηγορίες που χρησιμοποιούνται.

   1. Neophodni kolačići

   Neophodni kolačići su, inače, od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje naše veb stranice, jer vam omogućavaju da koristite sve pružene funkcionalnosti, kao što su registracija, prijavljivanje i održavanje vašeg statusa prijave kao korisnika tokom vašeg pregledavanja sajta. Ovi kolačići ne prepoznaju vaš lični identitet.

   3.2 Kolačići učinka (Statistika)

   Ovi kolačići (u vezi sa Google analitikom i) prikupljaju informacije o tome kako posetioci koriste našu veb lokaciju, kao što su koje stranice najčešće posećuju i da li dobijaju poruke o grešci. Ovi kolačići prikupljaju zbirne, anonimne informacije koje ne identifikuju posetioca. Koriste se isključivo za poboljšanje performansi veb stranice.

   3.3 Kolačići za ciljanje i oglašavanje

   Ovi kolačići se koriste za pružanje sadržaja koji najviše odgovara vama i vašim interesovanjima. Mogu se koristiti za slanje ciljanog oglašavanja/ponuda, ograničavanje prikaza oglasa ili merenje efikasnosti oglasne kampanje.

      

   Performanse (npr. pregledač korisnika)

    

   Naše veb stranice su konfigurisane korišćenjem uobičajenih internet platformi.

   Ove platforme imaju ugrađene kolačiće

   koji pomažu u rešavanju problema kompatibilnosti (npr. da biste odredili tip vašeg pretraživača)

   i poboljšati performanse (npr. brže učitavanje sadržaja).

    

   Bezbednosni kolačići (npr. Asp .NET)

    

   Ako se registrujete za pristup ograničenom području, kolačići to potvrđuju

   kako je vaš uređaj povezan za vreme vaše posete. Da biste pristupili nekoj oblasti

   biće vam potrebno vaše korisničko ime i lozinka.

    

   Podešavanja veb stranice

    

   Naši kolačići takođe mogu da zabeleže vaše postavke vezane za veb lokaciju (npr. jezik) ili

   pokušajte da poboljšate svoje iskustvo (npr. personalizovanjem pozdrava ili sadržaja).

   Ovo će se primeniti na oblasti u kojima ste posebno registrovani za pristup ili kreiranje naloga.

    

   Komentari posetilaca veb-sajta

    

   Koristimo alat za istraživanje eksternih partnera da bismo tražili procenat

   posetioci da daju svoje povratne informacije. Kolačići se koriste da bi sprečili posetioce da

   biti pozivan mnogo puta.

   Prvi kolačić (1) se postavlja ako posetilac nije pozvan da učestvuje u anketi i koristi se

   kako bi se osiguralo da posetioci ne budu pozvani nakon prve posete sajtu.

   Drugi kolačić (2) se postavlja ako je posetilac pozvan da učestvuje u anketi i koristi se

   kako bi se obezbedilo da posetilac neće biti ponovo pozvan da učestvuje u periodu od 90 dana.

    

   Širenje na društvenim mrežama

    

   Koristimo vidžete ili dugmad treće strane za društvene mreže da bismo vam pružili dodatne

   funkcioniše u cilju širenja sadržaja naših veb stranica putem društvenih veb stranica

   mediji i elektronska pošta. Korišćenje ovih vidžeta ili tastera može da instalira kolačić na svoj uređaj za

   učinite njihovu uslugu lakšom za korišćenje, osigurajte da se vaša interakcija prikazuje na veb stranicama

   (npr. ažurirani broj društvenih medija) i snimite

   informacije o povezivanju vaših aktivnosti na celom Internetu i na našoj veb stranici.

   Preporučujemo vam da pregledate politiku privatnosti svakog provajdera pre korišćenja bilo koje takve usluge.

   Za više detalja o korišćenju vidžeta i aplikacija društvenih medija,

   vidi dole.

    

    

   Iako naša veb lokacija ne hostuje oglase, kada posetite veb lokaciju treće strane ili veb lokaciju društvenih medija koja koristi oglase, možda ćete videti oglas koji se odnosi na našu veb lokaciju i/ili neku srodnu kategoriju sadržaja koju ste videli dok ste ga pregledali.

   Drugi alati i vidžeti trećih strana mogu se koristiti na našim pojedinačnim veb lokacijama za pružanje dodatne funkcionalnosti. Korišćenjem ovih alata ili vidžeta može se instalirati kolačić na vaš uređaj kako bi se njihova usluga lakše koristila i kako bi se osiguralo da se vaša aktivnost ispravno prikazuje na našim veb stranicama.

   Kolačići sami po sebi ne otkrivaju vašu adresu e-pošte niti vas lično identifikuju na bilo koji drugi način. U našim detaljnim izveštajima možemo dobiti identifikacione informacije uključujući IP adrese, ali samo da bismo utvrdili broj jedinstvenih posetilaca naših veb stranica i geografsko poreklo posetilaca, a ne da bismo identifikovali pojedinačne posetioce.

   Pretražujući naše veb stranice i unoseći svoje podatke za prijavu kako biste mogli da pristupite sajtovima samo za registrovane korisnike, saglasni ste da imamo mogućnost postavljanja kolačića na vaš računar ili na vaš uređaj sa mogućnošću povezivanja na Internet.

   3.4 Neklasifikovani kolačići

   Neklasifikovani kolačići su kolačići koji su u procesu klasifikacije, zajedno sa dobavljačima pojedinačnih kolačića.

   3.5 Google analitika

   INTERMED koristi Google analitiku. Više informacija o tome kako INTERMED koristi Google analitiku možete pronaći ovde: http://vvv.google.com/analitics/learn/privaci.html

   Google je razvio dodatak za pregledač za onemogućavanje Google analitike kako bi posetiocima veb lokacije pružio više opcija o tome kako da prikupe svoje podatke iz Google analitike. Dodatak komunicira sa JavaScript-om Google analitike (ga.js) kako bi ukazao da informacije o poseti sajtu ne treba da se šalju Google analitici. Dodatak za pregledač za onemogućavanje Google analitike ne sprečava slanje informacija na sam sajt ili na druge usluge veb analitike.

   3.6 Veb svetionici

   Veb svetionik je mala datoteka slike na veb stranici koja se može koristiti za prikupljanje određenih podataka sa vašeg računara, kao što su IP adrese, vreme kada je sadržaj veb stranice pregledan i njegov tip. pretraživač i postojanje kolačića koji prethodno postavljeni od strane istog računara (servera) mrežnog servisa. INTERMED koristi veb beacons samo u skladu sa odredbama važećeg zakona.

   INTERMED ili njegovi provajderi usluga mogu da koriste veb svetionike za praćenje efikasnosti veb lokacija trećih strana koje nam pružaju usluge regrutovanja ili oglašavanja ili za prikupljanje zbirne statistike posetilaca i za upravljanje kolačićima.

   Imate opciju da neke veb beakone učinite neaktivnim tako što ćete odbaciti relevantne kolačiće. Veb svetionik će i dalje moći da snimi anonimnu posetu sa vaše IP adrese, ali informacije iz kolačića neće biti snimljene.

   3.7 Alati zasnovani na geografskoj lokaciji

   INTERMED može prikupljati i koristiti geografsku lokaciju vašeg računara ili mobilnog uređaja. Ovi podaci o lokaciji se prikupljaju da bismo vam pružili informacije o uslugama za koje verujemo da ste zainteresovani na osnovu vaše geografske lokacije, kao i da bismo poboljšali naše proizvode i usluge na osnovu naše geografske lokacije.

   3.8 Clickstream

   „Podaci o praćenju“ ili „podaci o strimu klikova“ odražavaju koje je specifične veb lokacije korisnik posetio, i što je najvažnije, način ili trend na koji se korisnik kreće sa jedne veb lokacije na drugu. Takve informacije lociramo samo u okviru naše veb stranice, a posebno ne otkrivamo aktivnosti striminga klikova van veb lokacija INTERMED.

   Clickstream podaci ne sadrže niti otkrivaju lične informacije o korisniku i mi ne kombinujemo ove podatke sa ličnim podacima koje nam dajete.

   Uputstva za brisanje kolačića

   Možete omogućiti, onemogućiti ili čak potpuno izbrisati kolačiće preko opcija konfiguracije u vašem pretraživaču. Ako odlučite da onemogućite kolačiće, neki delovi veb stranice možda neće raditi ispravno.

   Aplikacije i vidžeti za društvene mreže

   Veb lokacije INTERMED mogu da sadrže funkcionalnost tako da možete da komunicirate preko aplikacija za društvene mreže trećih strana, kao što su dugme „Sviđa mi se“ na Fejsbuku i Tviter vidžet. Ove aplikacije za društvene mreže mogu prikupljati i koristiti informacije o vašem korišćenju INTERMED veb lokacija (pogledajte detalje o kolačićima društvenih mreža iznad).

   Svi lični podaci koje date putem takvih aplikacija za društveno umrežavanje mogu da prikupljaju i koriste drugi članovi te aplikacije za društveno umrežavanje i takve razmene su regulisane politikom privatnosti kompanija koje pružaju aplikaciju. Nemamo kontrolu ili odgovornost za takve kompanije ili vašu upotrebu vaših informacija od strane njih.

   Pored toga, veb-sajtovi INTERMED-a mogu da hostuju blogove, forume, crovd-sourcing i druge aplikacije ili usluge (koji se zajednički nazivaju „funkcije društvenih medija“). Svrha funkcija društvenih medija je da olakšaju razmenu informacija i sadržaja.

   Svi lični podaci koje date bilo kojoj funkciji društvenih medija INTERMED mogu biti otkriveni drugim korisnicima te funkcije društvenih medija (osim ako nije drugačije navedeno tokom faze prikupljanja), nad kojima možemo imati malu ili nikakvu kontrolu.

   Objavljivanje ličnih podataka trećih lica (slike i sl.) putem

  2. Internet stranice INTERMED-a su nezakonite osim ako nije dobijena prethodna saglasnost subjekata podataka.

   6. Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova

   Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih sajtova se ponaša na potpuno isti način kao da je posetilac posetio drugu lokaciju.

   Ovi sajtovi mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, uključivati dodatno praćenje treće strane i nadgledati vašu interakciju sa ovim uključenim sadržajem, uključujući otkrivanje vaše interakcije sa uključenim sadržajem, ako imate poseban nalog i .

   7. Gde će vaši podaci biti poslati

   Vaše lične podatke može dalje obrađivati ovlašćeno osoblje kompanije uz puno poštovanje vaše privatnosti.

   U kontekstu naših usluga, primaoci vaših ličnih podataka mogu biti sledeće kategorije naših partnera:

   Pružaoci usluga analize i merenja naše veb stranice, kao što je Google. Ove kompanije mogu da prenose vaše podatke van Evrope, a posebno u SAD.
   Provajderi usluga video, mapa, beleški i integracije informacija sa društvenih mreža, kao što su Gugl, Fejsbuk, Tviter i Instagram. Ove kompanije mogu da prenose vaše podatke van Evrope, a posebno u SAD.
   Provajderi usluga mreže podataka za međusobno povezivanje naše infrastrukture sa internetom.
   Komunikacione kompanije koje sarađuju, kao što je Google (GSUITE aplikacija za poštu), u kontekstu upravljanja našom komunikacijom sa vama. Ove kompanije mogu da prenose vaše podatke van Evrope, a posebno u SAD.

   Pored toga, delimo nepersonalizovane informacije u obliku statistike ili zbirnih podataka o popularnosti stranica i članaka, kao i ukupnih posetilaca sajta, ali bez deljenja vaših ličnih podataka sa njima.

   Recenzije gostiju se mogu pratiti putem automatizovanog sistema za neželjenu poštu.

   Više informacija

   Da li biste želeli da saznate više?

   Možete kontaktirati Kompaniju u bilo koje vreme, a posebno za ostvarivanje svojih prava, podnošenjem upita na sledeću adresu e-pošte: dataprivaci@intermed.com.gr i na gornju adresu Primaoca.